over onze

Producten 

De Delftse bakkersfamilie Rietvelt is hun tijd altijd ver vooruit geweest: zo verraste opa Leendert de stad met bijzonder vloerbrood en bedacht vader Jaap een overheerlijk recept voor Italiaans maaltijdbrood met zelfgeperste olijfolie. Kleinzoon Martin eert de traditionele recepten van zijn familie en voegt er een eigen originele twist aan toe. De focus van ’t Delftsch Backershuys ligt op hoge kwaliteit, de beste service en buitengewoon lekker brood. Want het allerbeste broodje? Dat krijg je nog altijd bij ’t Delftsch Backershuys.

onze

Geschiedenis

Net na de Tweede Wereldoorlog begonnen als brood- en banketbakkerij L.H. Rietvelt, inmiddels is ‘Bakker Jaap’ een begrip in Delft en omstreken. Al vier generaties lang houdt de familie Rietvelt zich bezig met het bakkersambacht, want overgrootvader Rietvelt was al proefbakker bij de Gist-Brocades voordat zijn zoon in 1947 de bakkerij opende. Toen nog aan de Doelenstraat, maar in 1992 verhuisde de zaak naar de Wijnhaven, nadat moeder Rietvelt wekenlang het aantal voorbijgangers telde. Ze kreeg gelijk: de Wijnhaven bleek een uitstekende plek voor een bakkerij. Martin Rietvelt staat nu aan het hoofd van de gerenommeerde bakkerij, en hij brengt met de originele naam ook de traditionele waarden van het bakkersambacht terug in de winkel.